• BAZIN ACOPERIT

  TEMPERATURA APA 31C,  AER 30-32C

  CURSURI INOT IN CONDITII EXCELENTE!

 • CU NOI INVINGI TEAMA DE APA,

  INVETI MISCARILE DE BAZA

  OBTII UN STIL DE INOT ELEGANT!

 • VREI SA-TI MENTII TONUSUL,

  SA TE RELAXEZI DUPA O ZI DE MUNCA,

  VINO SA INOTI CU NOI!

 • GRUPE DE MAXIM 5 CURSANTI!

  ANTRENAMENTE EFICIENTE

  DAR CU BUNA DISPOZITIE!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
buton membrii 200x90
clubsportivfunswim21 275x70

Echipa

Edward 08042015    Anca 08042015
 
EDWARD VUCULESCU
 
Antrenor cu 5 ani experienta si fost sportiv de performanta, participant la competitii nationale si internationale, clasandu-se de multe ori pe podiumul de premiere.
 
Licentiat in Marketing-Comunicare si absolvent al studiilor de asistenta medicala si de prim ajutor. Hotarat sa transmita mai departe cunostintele dobandite in cele peste 20 000 ore petrecute in bazin pana la varsta de 36 ani.
  
 
ANCA–MIHAELA NEGREA
 
Instructor de inot cu 3 ani experienta si fosta sportiva de performanta, participanta la numeroase competitii nationale si internationale, clasandu-se de multe ori pe podium.
Din anul 2012, hotarata sa transmita mai departe cunostintele dobandite ca sportiv si instructor, se alatura echipei de antrenori a clubului Fun Swim.
Petrisor-275x400px-01142016   

 

PETRISOR DUMITRU

 
Incepand cu anul 2015 Petrisor Dumitru se alatura echipei de antrenori a Scolii Romane de Inot si va sustine cursurile de inot initiere si mediu/avansati  si de asemenea va avea si cursuri ca personal trainner.

Sportul si in mod special inotul ocupa un loc important in viata lui Petrisor care este fost sportiv de performanta avand in palmares cinci titluri de vicecampion national si un titlu de campion national la disciplina polo pe apa. Experienta acumulata ca sportiv de performanta a fost completata si cu o pregatire teoretica fiind absolvent al Universitatii Spiru Haret, Specializarea Natatie. Cunostintele atat practice cat si teoretice ale procedeelor de inot sunt completate de cunostinte solide de pedagogie care ii permit lui Petrisor sa transmita informatiile catre cursanti in mod structurat si eficient. De asemenea, Petrisor are si competente de salvator dobandite pe parcursul cursurilor urmate la Centru de Salvatori Constanta.

Inca din anul 2012 a activat ca Instructor Inot la diferite bazine din Bucuresti unde a incercat sa transmita din pasiunea lui pentru sportul acvatic atat copiilor cat si adultilor.
Petrisor este o fire sociabila, deschisa fiind indragit atat de cei mici cat si de adulti.