• BAZIN ACOPERIT

  TEMPERATURA APA 31C,  AER 30-32C

  CURSURI INOT IN CONDITII EXCELENTE!

 • CU NOI INVINGI TEAMA DE APA,

  INVETI MISCARILE DE BAZA

  OBTII UN STIL DE INOT ELEGANT!

 • VREI SA-TI MENTII TONUSUL,

  SA TE RELAXEZI DUPA O ZI DE MUNCA,

  VINO SA INOTI CU NOI!

 • GRUPE DE MAXIM 5 CURSANTI!

  ANTRENAMENTE EFICIENTE

  DAR CU BUNA DISPOZITIE!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
buton membrii 200x90
clubsportivfunswim21 275x70

Intrebari de la d-vs

ArtINTREBARI

1. Cati copii/cursanti sunt intr-o grupa?

Raspuns:   Numarul de cursanti difera in functie de cursul ales:

Cursul de initiere inot: maxim 5 cursanti

Cursul de perfectionare inot: 7-10 cursanti

Cursul pentru inot masters: 5-10 cursanti

Cursurile de inot pentru grupuri organizate: minim 8 cursanti

Cursul in regim de Antrenor Personal: 1 singur cursant

 

2. Se poate practica inotul pe timp de iarna?
ArtSTIATI2

Raspuns:  Categoric, da. In ciuda conditiilor meteo, iarna se poate practica foarte bine inotul, chiar se fortifica mai bine organismul.         

Clubul nostru dispune de conditii excelente pentru practicarea inotului in bazin acoperit, iar ca avantaj fata de perioada verii, iarna reducem costurile tarifelor si abonamentelor.

3. Dispuneti de bazin acoperit? Care sunt conditiile in bazinul acoperit?

Raspuns:  Da, dispunem de bazin acoperit. Bazinul acoperit este dotat cu de sistem de recirculare si filtrarea al apei corespunzator normelor europene, asigurand securitatea in cadrul sedintelor de inot.

Temperatura apei din piscina este de 28-31 C, temperatura aerului este de 30-32 C, iar calitatea aerului este asigurata de o instalatie de climatizare, purificare automata si dezumidificare. 

4. De la ce varsta pot sa aduc copilul la inot?

Raspuns:   Varsta ideala pentru a incepe lectiile de inot este la 4 ani, atunci cei mici sunt asteptati de antrenori la cluburile de inot. Sub aceasta varsta, majoritatea copiilor nu au capacitatea de a executa corect miscarile de inot, o fac mai mult instinctiv, in joaca, existand totusi exceptii. Este bine sa veniti cu copilul la o sedinta de evaluare care este gratuita.

5. Un adult mai poate invata sa inoate?

Raspuns:   Da. Si un adult care a pierdut startul in copilarie in privinta inotului, mai poate foarte bine invata sa inoate.

In cadrul cursurilor de initiere adulti clubul nostru de inot are rezultate excelente, avem cursanti care au venit la noi cu panica de apa, iar acum deja se perfectioneaza in tehnicile procedeelor Crawl, Spate si Bras, exerseaza cu placere starturile si sariturile in apa. Acum isi aduc aminte cu un zambet ingaduitor de primele lectii de inot.

Pana in prezent, ne mandrim cu o rata de succes de 100% la capitolul initiere inot adulti. 

6. Ce echipament ne trebuie la inot?

Raspuns:  Fata de alte sporturi, inotul nu este un sport pretentios, nu se cheltuie sume exorbitante pe echipamente. Pentru a practica acest sport este nevoie de un echipament format dintr-un costum de baie, o pereche de ochelari, o casca, un prosop, papuci. Alte materiale auxiliare: placa de inot, bagheta, plutitor, etc sunt asigurate de clubul nostru in cadrul lectiilor de inot.