• BAZIN ACOPERIT

  TEMPERATURA APA 31C,  AER 30-32C

  CURSURI INOT IN CONDITII EXCELENTE!

 • CU NOI INVINGI TEAMA DE APA,

  INVETI MISCARILE DE BAZA

  OBTII UN STIL DE INOT ELEGANT!

 • VREI SA-TI MENTII TONUSUL,

  SA TE RELAXEZI DUPA O ZI DE MUNCA,

  VINO SA INOTI CU NOI!

 • GRUPE DE MAXIM 5 CURSANTI!

  ANTRENAMENTE EFICIENTE

  DAR CU BUNA DISPOZITIE!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
buton membrii 200x90
clubsportivfunswim21 275x70

Obiective

ArtOBIECTIVE2

OBIECTIVELE NOASTRE MAJORE

In cazul pregatirii copiilor si adultilor, metodele noastre se bazeaza foarte mult pe o tehnica de inot corecta si mai ales adecvata capacitatii personale de efort a fiecarui cursant, astfel cursul de inot ii fereste de suprasolicitare. In cazul inotului, imitarea este foarte des intalnita, prin exemplul sau prin demonstratiile antrenorului, care atrag atentia executantului interesat. Practicarea, dar mai ales invatarea inotului are la baza si curajul, cei curajosi sunt mereu in frunte! Aceasta trasatura de caracter poate fi uneori nerealista, pericolele apei nu trebuiesc ignorate, riscul producerii unui accident creste considerabil. Recomandam cursantilor sa fie tematori (prudenti, dispusi sa asculte) si nu curajosi (riscand inconstient ordinea naturala a lucrurilor) chiar daca cu cei prudenti este mai mult de lucrat. In prima faza, lipsa curajului trebuie inlocuita (pedagogic) cu trezirea curiozitatii, secondata de stimularea rabdarii, care, reunite prin mestesugul exercitiilor, pot trezi treptat sentimentele increderii in reusita propriilor capacitati. Curajul este intim personalitatii sportivului, fiind mereu prezent la antrenamente sau, mai ales, la concursuri. Curajul poate fi egalul "indraznelii", perseverentei, hotararii, onoarei sportive si merita a fi mereu subliniat de antrenor.

Eliminarea fricii de apa

Initierea in tehnicile inotului  (curs initiere inot)

Perfectionarea inotului  (curs perfectionare inot)

Performanta
Participarea la evenimente sportive, concursuri si competitii de inot, sustinand inotul de performanta si inotul masters (competitiile destinate amatorilor si fostilor sportivi de performanta).

Ameliorarea problemelor prin miscare in mediul acvatic pentru cei cu anumite afectiuni de sanatate (inot terapeutic).

Relaxarea muschilor dupa o zi stresanta de munca si gasirea echilibrului pentru zilele ce urmeaza.
Dezvoltarea si pastrarea bunei forme fizice, a tonusului muscular al dumneavoastra in cel mai avantajos mod, se stie ca inotul arde calorii si dezvolta armonios corpul, fara a-l solicita inutil.
Obtinerea si pastrarea bunei forme psihice, inotul fiind o activitate care necesita maxima concentrare si ofera satisfactia reusitei, reducand stresul, induce o stare de bine.